Connect with us

Subscribe

AGENDA

4ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ “ΕΥ ΖΗΝ”

4ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ “ΕΥ ΖΗΝ”. Το 4ο Φεστιβάλ “Ευ Ζην” έχει σκοπό να συνεχίσει την επιτυχημένη προσπάθεια της ομάδας Surfers4Life.

Το 4ο Φεστιβάλ “Ευ Ζην” έχει σκοπό να συνεχίσει την επιτυχημένη προσπάθεια της ομάδας Surfers4Life. Βασικοί της στόχοι είναι:

  • Να διαδώσει τα μυστικά της ευεξίας και να προτείνει συμπληρωματικούς τρόπους διαχείρισης κρίσεων και ασθενειών.
  • Να στείλει το ενδυναμωτικό μήνυμα «Είμαι Νικητής» σε όλους όσους δοκιμάζονται.
  • Να στηρίξει έμπρακτα με τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν (το 100% των εσόδων του Φεστιβάλ) επιλεγμένες οργανώσεις, που δραστηριοποιούνται στο χώρο της υγείας και εμπνέουν με το έργο και τη δράση τους.ef-zin

Το 4ο Φεστιβάλ “Ευ Ζην” περιλαμβάνει πλούσιο πρόγραμμα δράσεων και αποτελεί μια εξαιρετική ευκαιρία ψυχικής και σωματικής τόνωσης για μικρούς και μεγάλους. Οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να λάβουν μέρος σε δραστηριότητες όπως:
Ø  Ενδυναμωτικές και επιμορφωτικές ομιλίες γύρω από το Ευ Ζην, τη Διατροφή, τη Πρόληψη, τη Θετική Ψυχολογία καθώς και ποικίλες Ιστορίες δύναμης και έμπνευσης.
Ø  Σεμινάρια έγκριτων εναλλακτικών θεραπειών και βιωματικά εργαστήρια πάνω σε μουσικοθεραπεία, Yoga, Reiki, TaiChi, Ρεφλεξολογία, Διαλογισμό κλπ.
Ø  Εκθεσιακός χώρος με περίπτερα με περισσότερους απο 70 εκθέτες με προιόντα και υπηρεσίες που σχετίζονται αποκλειστικά με το Ευ Ζην (‘Αθληση, ευεξία και ομορφιά,  θεραπεία και αποκατάσταση, διατροφή κ.λπ.)
Ø  Εξετάσεις με κινητές μονάδες όπως για HIV/AIDS, ΗΠΑΤΉΤΙΔΑ B & C, ALZHEIMER, καρκίνο μαστού μέσα από ψηλάφηση κα.
Ø  Αθλητικές δραστηριότητες όπως spinning, zumba και fanga.
Ø  Παιδικές δράσεις όπως face painting και άλλα επιμορφωτικά προγράμματα όπως «Το χώμα και ο ρόλος του», «το μέλι και η παραγωγή του» και ασκήσεις για παιδιά που βελτιώνουν την συγκέντρωση τους.
Ø  Στο ΕυΖην μπαρ, με γεύματα και χυμούς ευεξίας.
Ø  Συναυλίες με καλλιτέχνες στη σκηνή της Τεχνόπολης.
Ιδιαίτερη έμφαση έχει δοθεί στις μουσικές δράσεις του Φεστιβάλ φέτος:
Το Σάββατο 25 Ioυνίου στις 20:30, 70 performers θα μας ανυψώσουν με ένα μουσικό ταξίδι στον χώρο μέσα από κρουστά από την Βραζιλία, την Αφρική, την Μ. Ανατολή και την Μεσόγειο και με χορούς όπως στροβίλισμα, Ιαπωνικές χορογραφίες με σπαθιά κτλ.
Την Κυριακή 26 Ioυνίου στις 21:00, θα ταξιδέψουμε στον χρόνο από την Αναγέννηση μέχρι και σήμερα μέσα από αγαπημένες ανυψωτικές κλασσικές μελωδίες σε συνεργασία με το Αθηναικό Ωδείο. Το σχήμα θα περιλαμβάνει 45 επαγγελματίες μουσικούς κλασσικής μουσικής και μία χορωδία 50 παιδιών.
Η είσοδος στο χώρο του Φεστιβάλ και η συμμετοχή στις περισσότερες από τις παράλληλες δραστηριότητες είναι δωρεάν (Oμιλίες, Δωρεάν εξετάσεις, Παιδικές δράσεις, μεγάλη έκθεση).
Το εισιτήριο για την συμμετοχή στα αθλήματα και στις έγκριτες συμπληρωματικές τεχνικές διατίθεται έναντι του συμβολικού ποσού των €10 ευρώ (ενώ η προπώληση είναι 8 ευρώ) και η συμμετοχή σε κάθε συναυλία είναι 5 ευρώ. Μειωμένα εισιτήρια επίσης θα διατίθενται για φοιτητές, πολύτεκνες οικογένειες και ανέργους με 50% έκπτωση. Οι συμμετοχές σε όλες τις δράσεις για παιδιά έως 12 ετών  είναι δωρεάν.
Τα εισιτήρια προπωλούνται μέσω viva.gr (http://www.viva.gr/tickets/festival/4o-eu-zin-festival/), στα Public και τηλεφωνικά στο 11876.
EyZein
Λίγα λόγια για τις δράσεις της ομάδας των Surfers4Life:
Οι Surfers4Life είναι µία οµάδα δράσης που γεννήθηκε από το όραµα ενός καρκινοπαθή να διασχίσει µία θάλασσα για να ενδυναµώσει την κοινότητα των ανθρώπων που εµπλέκονται µε την νόσο αυτή. Η οµάδα διοργάνωσε µε επιτυχία τον 1ο Διάπλου Αλληλεγγύης, όπου 23 αθλητές διέσχισαν τον Ευβοϊκό τον Ιούνιο του 2012 και συγκέντρωσε χρήµατα για τρεις οργανώσεις. Από τότε συνεχίζει να οργανώνει και να συµµετέχει σε δράσεις συνεισφοράς και έµπνευσης όπως τα Φεστιβάλ Ευ ζην,η συμμετοχή στον 30οΚλασσικό Μαραθώνιο Αθηνών για τους Γιατρούς χωρίς Σύνορα και στον 31ο Κλασσικό Μαραθώνιο Αθηνών για τη ΜΚΟ «Κ.Ε.Φ.Ι.», τα μηνιαία µαγειρέµατα για όσους έχουν ανάγκη σίτισης, οι ενδυναµωτικές οµιλίες για την σηµασία της συνεισφοράς σε ΤedMed, AthensBienalle κτλ. Η ομάδα έχει συνεισφέρει και έχει επηρεάσει θετικά πάνω από 120,000 ανθρώπους και έχει συγκεντρώσει 50,000+ ευρώ που τα έχει διαθέσει σε οργανισμούς που εμπνέουν με την δράση τους (Συλλογος Καρκινοπαθών ΚΕΦΙ, ΠΕΣΠΑ, Αμυμώνη και άλλους). Φέτος όλα τα έσοδα θα διατεθούν για να υλοποιηθεί το όραμα της Μυρτώ Σκοτίδα που έδωσε πολλές μάχες για την υγεία της και για την υγεία όλων μας για ένα πρότυπο κέντρο που διαδίδει τα μυστικά της ευεξίας, το Σπίτι του Ευ Ζην.
Για να μάθετε περισσότερα μπορείτε να επισκεφτείτε τις παρακάτω σελίδες:
Ιστοσελίδα εκδήλωσης:http://www.wellbeingfestival.gr
Ιστοσελίδα ομάδας:  www.surfers4life.gr
Γενικό βίντεο ομάδας:  http://www.youtube.com/watch?v=LrHx6Q_-tLU&feature=youtu.be
Σελίδα Facebook:  https://www.facebook.com/pages/Surfers-4-Life/189098131185814
Surfers στην εκπομπή Για μια Καλύτερη Ζωή: http://www.youtube.com/watch?v=OBLOasHaQTM&feature=plcp
Surfers στην Πράξη:  http://www.youtube.com/watch?v=JK0VH7Oftjk
Διάπλους Αλληλεγγύης:  http://www.youtube.com/watch?v=JJr3wZNWGN4
technopolis_logo_bottom2
Ημερομηνία : 25/06/2016 – 26/06/2016
Έναρξη : 11:00
Λήξη : 24:00
Χώρος – Αίθουσα : Δεξαμενές Καθαρισμού (Δ10) , Αεριοφυλάκιο 1 – Αμφιθέατρο (Δ2) , Αεριοφυλάκιο 2 (Δ4) , Νέοι Φούρνοι (Δ7) , Μηχανουργείο (Δ12) , Κεντρική Αυλή , Προαύλιο αίθουσας – Μηχανουργείο (Δ12)

Newsletter Signup

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ΛΙΓΟ ΝΕΡΑΚΙ ΓΙΑ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΠΟΥ ΥΠΟΦΕΡΟΥΝ ΣΤΗ ΖΕΣΤΗ

CITYNEWS

ΑΥΞΗΜΕΝΑ ΤΑ ΕΝΟΙΚΙΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

CITYNEWS

ΤΑ ΘΕΡΙΝΑ ΤΑ ΣΙΝΕΜΑ ΜΑΣ

EXODOS

ΜΕΙΩΘΗΚΕ Η ΑΝΕΡΓΙΑ ΣΤΗ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Newsletter Signup

Copyright © 2019, Citway

Connect
Newsletter Signup

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com