Connect with us

Subscribe

PEOPLE

«H ΓΕΝΙΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΜΑΘΕΙ… ΝΑ ΠΑΛΕΥΕΙ»

Η Μαλού μας συστήθηκε το 2011 μέσα από το talent show “Greek Idol”, όπου έφτασε ως τον τελικό. Από τότε -παράλληλα με τις σπουδές στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου- έχει κάνει σημαντικά βήματα στον χώρο του τραγουδιού και συνεχίζει την ανοδική της πορεία κερδίζοντας μια καλή θέση στο νεανικό κοινό με εκατομμύρια views και χιλιάδες followers στα social media.

slider-380-malou
Η Μαλού μας συστήθηκε το 2011 μέσα από το talent show “Greek Idol”, όπου έφτασε ως τον τελικό. Από τότε -παράλληλα με τις σπουδές στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου- έχει κάνει σημαντικά βήματα στον χώρο του τραγουδιού και συνεχίζει την ανοδική της πορεία κερδίζοντας μια καλή θέση στο νεανικό κοινό με εκατομμύρια views και χιλιάδες followers στα social media.

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΗ

malou-1
ΑΠΟ ΤΟ GREEK IDOL… ΕΩΣ ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ

Η πορεία μου μετά το Greek Idol θα έλεγα πως βασίστηκε σε ρεαλιστικά βήματα. Δούλεψα πολύ, δεν μου «χαρίστηκαν» πράγματα είχα πολύ επιμονή αλλά και υπομονή, οπότε θεωρώ πως αυτή η εξέλιξη που έχω επαγγελματικά, «έπρεπε» να έρθει.
Ο κόσμος μέχρις ώρας με έχει στο μυαλό του, βάση των τριών τραγουδιών που έχω κυκλοφορήσει, στις Live όμως εμφανίσεις που κάνω υπάρχει μια μεγάλη γκάμα τραγουδιών από ροκ μέχρι λάτιν. Δεν έχω ταμπού να βάζω τίτλους και να λέω παραδείγματος χάρη, είμαι «λαϊκή τραγου­δίστρια» ή «ροκ τραγουδίστρια». Πολύ απλά τραγουδώ αυτό που με εκφράζει ανεξάρτητα του μουσικού ύφους.
Με την μπάντα μου κάνουμε αρκετές εμφανίσεις σε όλη την Ελλάδα. Αυτό που συμβαίνει στα Live είναι μαγικό. Είναι σπουδαίο να έρχεσαι σε επαφή με τον κόσμο, να τον κάνεις να διασκεδάζει με τα κομμάτια σου και να γίνεται μουσικά ένα με εσένα που ερμηνεύεις…. Νοιώθω τη στήριξή τους, άνθρωποι που με ακολουθούν, με πιστεύουν ως καλλιτέχνη, υποστηρίζουν τα τραγούδια μου… με γεμίζει αυτοπεποίθηση καθώς είμαι ακόμα στο ξεκίνημά μου χωρίς να δεν έχω χρόνια καριέρας πίσω μου… Κι εύχομαι πραγματικά να μπορώ να έχω μέλλον σε αυτό τον χώρο.
Στις 15 Οκτωβρίου ολοκληρώσαμε στο «Θέα» τις εμφανίσεις μας με τον Νίκο Οικονομόπουλο και την Στέλλα Καλλή, ενώ είμαι σε συζητήσεις για νέα συμμετοχή σε νυχτερινό σχήμα καθώς επίσης δουλεύουμε με τους συνεργάτες μου και για το επόμενο τραγούδι που θα κυκλοφορήσει σύντομα και ελπίζουμε να το αγαπήσει αντίστοιχα ο κόσμος.
city-way-magazine-29-october-november-2016_page-25
Η ΑΔΙΚΙΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΚΑΙ Η ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ

Στη ζωή με εξοργίζει η αδικία, είτε έχει να κάνει για δικούς μου ανθρώπους αλλά και ευρύτερα στην κοινωνία. Με κάνει χαρούμενη η σχέση μου με την οικογένειά μου και τους φίλους μου. Επειδή οι στιγμές που περνάω πλέον μαζί τους είναι λίγες, όταν βρισκόμαστε το εκτιμώ περισσότερο και μου δίνει μεγάλη χαρά αυτή η επαφή. Στη γενιά μας διαπιστώνω μια ανησυχία, μια ένταση για το μέλλον, κάτι που νιώθω κι εγώ στον εαυτό μου. Ταυτόχρονα όμως διακρίνω και μια σπίθα αισιοδοξίας για το αύριο… Μπορεί για τους περισσότερους να επικρατεί αυτή η δύσκολη κατάσταση, αλλά δεν το βάζουμε κάτω.
Εμείς οι νεότεροι βγήκαμε στην αγορά εργασίας στην περίοδο της μεγάλης κρίση κι αυτό σημαίνει πως δεν ζήσαμε τις πιο “εύκολες εποχές”… Ως γενιά ελλήνων είμαστε ίσως πιο δυνατοί και δοκιμασμένοι με ότι συναντήσαμε τα τελευταία χρόνια… Άλλαξαν σε πολλούς τα σχέδια πριν ακόμα καταλήξουμε τι στόχους αναζητούσαμε. Έχουμε μάθει έτσι να παλεύουμε, γιατί μπήκαμε απ­ευ­θείας στα βαθιά και κολυμπάμε γνωρίζοντας τι μας πε­ριμένει και πως να το διαχειριστούμε. Δεν είχαμε αυταπάτες για υψηλά κασέ με χλιδές και προκλήσεις. Ζούμε με ισορ­ροπία γιατί ανατραφήκαμε μ’ αυτήν, δεν την αναζητάμε τρι­γύρω…
LIVE IN ATHENS!!!
Θυμάμαι -μικρότερη στην Καλαμάτα- επικρατούσε έντονα η άποψη πως η Αθήνα είναι μια επικίνδυνη πόλη… την αποκαλούσαν «ζούγκλα». Ωστόσο στην Αθήνα έχω μια ιδιαίτερη αγάπη, χαίρομαι που ζω εδώ. Είμαι παιδί του κέντρου, όλη αυτή η ενέργεια που βγάζει είναι κάτι μοναδικό. Εντάξει, με εκνευρίζει η κίνηση στους δρόμους της το πρωί, αλλά προσπαθώ να την αποφεύγω… Είναι όμως μοναδική πόλη, έχει ίσως τα πάντα… δεν μπορείς να την βαρεθείς…
…so enjoy it!!!

Newsletter Signup

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ΛΙΓΟ ΝΕΡΑΚΙ ΓΙΑ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΠΟΥ ΥΠΟΦΕΡΟΥΝ ΣΤΗ ΖΕΣΤΗ

CITYNEWS

ΑΥΞΗΜΕΝΑ ΤΑ ΕΝΟΙΚΙΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

CITYNEWS

ΤΑ ΘΕΡΙΝΑ ΤΑ ΣΙΝΕΜΑ ΜΑΣ

EXODOS

ΜΕΙΩΘΗΚΕ Η ΑΝΕΡΓΙΑ ΣΤΗ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Newsletter Signup

Copyright © 2019, Citway

Connect
Newsletter Signup

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com