Connect with us

Subscribe

PEOPLE

ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΙΜΙΤΣΕΛΗΣ: "Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗ ΝΑ ΚΟΛΛΑΜΕ ΣΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ"

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης χτυπάει φέτος σε διπλό ταμπλό, καθώς πρωταγωνιστεί στο σήριαλ του Alpha « Έλα στη θέση μου», αλλά και στην παράσταση «Βαφ΄τα μαύρα» στο θέατρο Λαμπέτη.
Στη διάρκεια της καλλιτεχνικής του πορείας, έχει συνεργαστεί με σημαντικούς έλληνες σκηνοθέτες και ηθοποιούς. Έχει πρωταγωνιστήσει σε μεγάλες επι­τυχίες, ενώ με το ταλέντο του έγινε γρήγορα αγαπητός στο κοινό.


Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης χτυπάει φέτος σε διπλό ταμπλό, καθώς πρωταγωνιστεί στο σήριαλ του Alpha « Έλα στη θέση μου», αλλά και στην παράσταση «Βαφ΄τα μαύρα» στο θέατρο Λαμπέτη.
Στη διάρκεια της καλλιτεχνικής του πορείας, έχει συνεργαστεί με σημαντικούς έλληνες σκηνοθέτες και ηθοποιούς. Έχει πρωταγωνιστήσει σε μεγάλες επι­τυχίες, ενώ με το ταλέντο του έγινε γρήγορα αγαπητός στο κοινό.
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ-ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΗΣ
Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΟ ΣΑΝΙΔΙ
Μία παράσταση που είχα κάνει -μαθητής ακόμα της Β’ Γυμνασίου- ήταν αρκετή ώστε να αγαπήσω την υποκριτική και το θέατρο. Μου άρεσε πολύ η όλη διαδικασία, οπότε μου έδωσε και το κίνητρο για να ασχοληθώ με αυτό. Θυμάμαι την πρώτη μου επαγγελματική σκηνική εμπειρία, είχα αναμφίβολα τρομερό τρακ, άγχος και αγωνία. Ήταν όμως κάτι πολύ γλυκό και αθώο, μιας και ήμουν πολύ μικρός σε ηλικία, μόλις 19 χρόνων. Εκτός από άγνοια κινδύνου, αισθανόμουν και δέος ταυτόχρονα που έπαιζα στο θέατρο. Η πρώτη παράσταση στην οποία συμμετείχα ήταν το «Περιμένοντας τον Γκοντό» του Σάμιουελ Μπέκετ, την οποία και θεωρώ σταθμό στην καριέρα μου! Όλες οι παραστάσεις στις οποίες έχω συμμετάσχει, είχαν κάτι να μου δώσουν, δεν μπορώ να ξεχωρίσω κάποια. Έχω λατρέψει όλες τις παραστάσεις στις οποίες δούλεψα.
ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΡΕΠΠΑΣ-ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΡΙΕΡΑ ΜΟΥ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ
Έχω κάνει πολλές παραστάσεις με τον Θανάση Παπαθανασίου και τον Μιχάλη Ρέππα, χαίρομαι και το απολαμβάνω πάρα πολύ, είμαστε πλέον οικογένεια. Πρόκειται για μια συνεργασία 13 ετών, έχουμε αποκτήσει πλέον μια ιδιαίτερη επικοινωνία. Παίρνοντας στα χέρια μου ένα κείμενό τους, ξέρω από την αρχή που βρίσκεται το χιούμορ, πώς οργανώνεται η παράσταση και γενικά όλη τη διαδικασία η οποία πλέον έχει “αυτο­ματο­ποιηθεί”.
Η “ΜΑΓΕΙΑ” ΤΟΥ ΡΕΑΛΙΣΜΟΥ
Αν ποτέ παίξω σε αρχαία τραγωδία… σίγουρα “τραγωδία” θα είναι… Δεν κάνω τέτοιες σκέψεις και όνειρα. Είμαι της άποψης πως για να ακουμπήσεις ένα τέτοιο κείμενο, πρέπει να περάσει αρκετός καιρός. Στην παρούσα φάση της καριέρας μου, με ενδιαφέρουν περισσότερο τα νεοελληνικά έργα. Με ιντριγκάρουν πιο ρεαλιστικά πράγματα, που έχουν να κάνουν με το σήμερα.
Σίγουρα οι συνεργασίες και τα έργα που θα ήθελα να προσεγγίσω είναι αρκετά. Ωστόσο θεωρώ πως η φαρσοκωμωδία είναι το πιο δύσκολο είδος θεάτρου.

“ΒΑΦ’ ΤΑ ΜΑΥΡΑ”…  ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΛΑΜΠΕΤΗ
To “Βάφ’ τα μαύρα” είναι ένα έργο φρέσκο, γραμμένο το 2016. Θα το χαρακτήριζα ως φαρσοκωμωδία με κάποια μαύρα στοιχεία, λόγω του πένθους και της κηδείας που εκτυλίσσεται. Είναι καλοφτιαγμένο από κάθε πλευρά, έχει μια πολύ σωστή δομή και νομίζω πως είναι ένα από τα καλύτερα έργα που έχουν γράψει οι Ρέππας – Παπαθανασίου.
“ΕΛΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΜΟΥ…” Το σήριαλ “Έλα στη θέση μου”, που προβάλετε στον Alpha, είναι μια κωμωδία που αγαπήθηκε πολύ και πάει αρκετά καλά. Μπορώ να πω, πως τις περισσότερες ώρες της ημέρας τις περνάω στο γύρισμα. Αγγίζουμε ακόμα και δωδεκάωρα, ευτυχώς περνάμε καλά τουλάχιστον και εύχομαι να συνεχίσει και του χρόνου.

Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΣΤΗ ΖΩΗ

Ο ελεύθερος μου χρόνος είναι πραγματικά ελάχιστος πλέον, τον οποίο προσπαθώ να τον “αξιοποιώ” με ύπνο, που έχω πολύ ανάγκη. Το τελευταίο διάστημα έχω περιορίσει τις εξόδους, προσπαθώ με αυτόν τον τρόπο να συγκεντρώσω ενέργεια ώστε να μπορώ να ανταπεξέρχομαι στην καθημερινότητα. Στη ζωή μου, θεωρώ πως μεγάλη αξία έχει το παιδί μου, η οικογένειά μου και φυσικά η υγεία. Όταν θέλω να ξεφύγω από την ρουτίνα της καθημερινότητας, μου αρέσει να πηγαίνω στο χωριό μου, το Κρυονέρι Μεσολογγίου. Εκεί χαλαρώνω, είναι ένας από τους πιο αγαπημένους μου προορισμούς. Η ζωή είναι πολύ μικρή για να κολλάμε σε λεπτομέρειες… Αυτό είναι το motto μου.
 

Newsletter Signup

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ΤΑ ΘΕΡΙΝΑ ΤΑ ΣΙΝΕΜΑ ΜΑΣ

EXODOS

ΝΙΚΟΣ ΒΕΡΤΗΣ: «ΑΓΑΠΩ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΣΤΗ ΖΩΗ…»

PEOPLE

ΑΥΞΗΜΕΝΑ ΤΑ ΕΝΟΙΚΙΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

CITYNEWS

ΛΙΓΟ ΝΕΡΑΚΙ ΓΙΑ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΠΟΥ ΥΠΟΦΕΡΟΥΝ ΣΤΗ ΖΕΣΤΗ

CITYNEWS

Newsletter Signup

Copyright © 2019, Citway

Connect
Newsletter Signup

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com