Connect with us

Subscribe

PEOPLE

ΘΟΔΩΡΗΣ ΑΘΕΡΙΔΗΣ: "Η ΗΘΙΚΗ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΥΣ ΠΟΙΚΙΛΕΙ ΚΑΤΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ"

Ο Θοδωρής Αθερίδης, είναι ένας από τους πιο αγαπητούς ηθοποιούς. Έχει πρωταγωνιστήσει σε θέατρο, κινηματογράφο και τηλεοπτικές σειρές, παρουσίασε εκπομπές και τηλεπαιχνίδια, ενώ τα τελευταία χρόνια γράφει και θεατρικά έργα.

Ο Θοδωρής Αθερίδης, είναι ένας από τους πιο αγαπητούς ηθοποιούς. Έχει πρωταγωνιστήσει σε θέατρο, κινηματογράφο και τηλεοπτικές σειρές, παρουσίασε εκπομπές και τηλεπαιχνίδια, ενώ τα τελευταία χρόνια γράφει και θεατρικά έργα. Όλες οι δουλειές είναι μοναδικές και αγαπήθηκαν από το κοινό καθώς κοιτάζουν από μια “διαφορετική” ματιά, γεγονός που τις κάνει κάτι παραπάνω από επιτυχημένες.
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ-ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΗΣ

“ΤΟ ΨΕΜΑ” ΤΟΥ FLORIEN ZELLER ΣΤΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΛΛΑΣ
Για το συγκεκριμένο έργο, μου έγινε πρόταση ώστε να το σκηνοθετήσω, αλλά και πριν διαβάσω το κείμενο είχα πολύ καλή γνώμη για τον συγγραφέα. Είχα δει δυο έργα του τα οποία ήταν πολύ ωραία, όταν όμως διάβασα «Το Ψέμα» το οποίο φυσικά και μου άρεσε, διαπίστωσα πως ήταν καλύτερο και από εκείνα που είχα παρακολουθήσει. Το ψέμα… το έχει ανακαλύψει η ίδια η φύση, όπως ο χαμαιλέοντας που καμουφλάρετε… Το ψέμα δεν είναι μόνο «λέω ένα ψέμα» κι όταν κάτι κρύβουμε την αλήθεια, πάλι ψεύτες είμαστε! Άρα η «ηθική» του ψεύδους ποικίλει κατά περίπτωση. Η απιστία είναι διαχρονική, ο άνθρωπος είναι ένα πολυγαμικό ον, οι πειρασμοί είναι διαρκείς και η αντίσταση στο πειρασμό είναι μια μόνιμη διαδικασία. Οπότε αυτό από μόνο του, την καθιστά διαχρονική. Κι αυτό βέβαια ισχύει κατά περίπτωση! Κάποιος ο οποίος είναι άπιστος σε μια σχέση, μπορεί να είναι δικαιολογημένος, που το κάνει ή αδικαιολόγητος…

Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ… ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ…
Η τηλεόραση παλεύει να μην χρεοκοπήσει, δεν πιστεύω πως μπορούμε να την κρίνουμε αυτή την στιγμή. Την έχουμε δει και έχει διαμορφωθεί μια σχετική εικόνα για αυτήν, στην εποχή της ευμάρειας όμως. Με βάση τα τότε δεδομένα, υπάρχει τεράστια απόκλιση σήμερα κυρίως ως προς τις παραγωγές. Τα προβλήματα υπήρχαν τότε… δεν θα υπάρχουν τώρα;
Περιμένουμε απλά, να μπει σε ένα δρόμο όλο αυτό το πράγμα για να δούμε τι θα αποδώσει. Στην ανάπτυξη και την καινοτομία, είναι το στοίχημα… σε παγκόσμιο επίπεδο, όχι μόνο για την ελληνική πραγματικότητα. Οι περισσότερες από τις σειρές που έπαιξα μου άρεσαν, ήταν καλές δουλειές! Εκτιμώ το ότι έγινα διάσημος μέσα από αυτό το μέσο που λέγεται τηλεόραση. Το ότι αυτή τη στιγμή έχω ένα γεμάτο θέατρο, στη τηλεόραση το χρωστάω. Δεν της γυρίζω την πλάτη, φυσικά δεν έχω άσχημες μνήμες από αυτήν εκτός από την κούραση.
ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΚΑΛΗ ΔΙΑΘΕΣΗ…
Μου αρέσει η καλή διάθεση, χαίρομαι να κάνω τους ανθρώπους να περνάνε καλά, η ζωή είναι συνυφασ­μένη με τη χαρά, τον αγώνα και τον πόνο. Οπότε ας συνηθίσουμε πως ο σκοπός της ζωής, είναι να είμαστε χαρούμενοι.
Η ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΑΘΗΝΑ
Τα τελευταία χρόνια στην Αθήνα, έχει αυξηθεί λίγο ο φόβος για την ασφάλειά μας. Οι κοινωνικές ανισότητες, το προσφυγικό όταν πάει όλα αυτά να τα απορροφήσει μια χώρα όπως η Ελλάδα, που είναι “είσοδος” για την Ευρώπη, δημιουργούνται προβλήματα. Είναι ένα γενικότερο πρόβλημα, το οποίο δεν ξέρω και πως λύνεται κιόλας. Στην Αθήνα ωστόσο αγαπώ την αύρα της… έχει βρει έναν τρόπο αυτή η πόλη να τραβάει τα φώτα σε παγκόσμιο επίπεδο. Η Αττική είναι ένας ευλογημένος τόπος!
ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ…
Στον ελεύθερό μου χρόνο, ασχολούμαι με το ποδόσφαιρο. Έπαιζα, αλλά λόγω ενός ατυχήματος φοβάμαι πλέον, παραμένω όμως φίλαθλος… Παρακολουθώ πολύ!
ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ…
Εύχομαι υγεία σε όλους και κυρίως ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ!

Newsletter Signup

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ΤΑ ΘΕΡΙΝΑ ΤΑ ΣΙΝΕΜΑ ΜΑΣ

EXODOS

ΝΙΚΟΣ ΒΕΡΤΗΣ: «ΑΓΑΠΩ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΣΤΗ ΖΩΗ…»

PEOPLE

ΑΥΞΗΜΕΝΑ ΤΑ ΕΝΟΙΚΙΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

CITYNEWS

ΛΙΓΟ ΝΕΡΑΚΙ ΓΙΑ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΠΟΥ ΥΠΟΦΕΡΟΥΝ ΣΤΗ ΖΕΣΤΗ

CITYNEWS

Newsletter Signup

Copyright © 2019, Citway

Connect
Newsletter Signup

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com