Connect with us

Subscribe

WRITEWAY

man2man report by Petros

Do’s & Don’ts …για να διαχειριστείς τον εαυτό σου απέναντι σε εκείνες …και να είσαι ο νικητής

Do’s & Don’ts ...για να διαχειριστείς τον εαυτό σου απέναντι σε εκείνες ...και να είσαι ο νικητής

do’s & don’ts
για να διαχειριστείς τον εαυτό σου
απέναντι σε εκείνες …και να είσαι ο νικητής

Γράφει ο ΠΕΤΡΟΣ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΗΣ


Θεωρία του τέλειου άνδρα; Δεν μπορεί να υπάρξει. Την τελειότητα την κουμπώνουμε υποκειμενικά στα γούστα του καθρέπτη ή του ερωτικού συντρόφου απέναντι μας. Τουλάχιστον αυτά τα δύο με βεβαιότητα διαμορφώνουν τον χαρακτήρα αλλά και τον χαρακτήρα της εμφάνισής μας.
Σαν άνδρας πρέπει να επιλέξεις. Θέλεις να είσαι αρεστός στον εαυτό σου ή στους υπόλοιπους; Δύσκολα πετυχαίνεις και τα δύο ταυτόχρονα. Έμαθα ωριμάζοντας πως το να ικανοποιείς πρώτα από όλα το δικό σου γούστο, είναι η αρχή της ευτυχισμένης ζωής. Μην βλάψεις όμως τους άλλους για να πετύχεις αυτό που θέλεις. Κάνε αυτό που επιθυμεί η καρδιά σου. Απέτυχε. Πάρ’ το αλλιώς. Ξεκίνα ξανά. Θα σου αρέσει.
Στις γυναίκες στάσου υπομονετικός. Δεν είναι όλες για εσένα. Ούτε εσύ για όλες. Κάνε τη γυναίκα να σε εμπιστευτεί και μετά τίμησε την εμπιστοσύνη της. Κάθε μια έχει διαφορετικό παρελθόν και μέσα από αυτό το παρελθόν τους κρινόμαστε εμείς. Αν το παρελθόν τους είναι άσχημο, τότε μέχρι και μια απρόσμενη αγκαλιά σου, μπορεί να σε κάνει τον ιδανικό σύντροφο.
Μην προσπαθείς να κερδίσεις την παρέα της για να είσαι αυτό που ονειρεύτηκε. Υπάρχει περίπτωση να ζηλέψει τις ίδιες τις φίλες της. Προσπάθησε να μονοπωλήσεις το μυαλό και τη φαντασία της. Κάνε τη σύντροφό σου να νιώθει ότι έχει κλειδωθεί στο οπτικό σου πεδίο. Οι υπόλοιποι (υπόλοιπες δηλαδή), βρίσκονται γύρω απλά για να συμπληρώσουν το κάστινγκ της “ταινίας”, που εσείς πρωταγωνιστείτε.
Η συμπεριφορά απέναντι στις γυναίκες πρέπει να μην είναι ανακόλουθη. Δεν μπορεί ο τύπος με το χιούμορ που σε έκανε να γελάσεις με την ψυχή σου στο ραντεβού σας, να είναι καταθλιπτικός και απόμακρος στο σαλόνι του σπιτιού ή στη δουλειά του. Αν αρέσουμε σε κάποιον, αρέσουμε για αυτό που είμαστε πάντα και όχι για αυτό που “φορέσαμε” στην πρώτη μας έξοδο.
Της έκανες το “τραπέζι” στα βράχια της Πειραϊκής; Φίλε… Μόλις ανέβασες το level και τα οιστρογόνα της. Αν τις επόμενες εβδομάδες, η πιο κοντινή ανάμνηση της από εσένα είναι είναι ένας κουρασμένος τύπος που βλέπει ποδόσφαιρο στο σαλόνι με τα πόδια στο τραπεζάκι, τότε το ρομάντζο στην Πειραϊκή, μάλλον ήταν κάποια συμβουλή που κρυφοκοίταξες σε γυναικείο περιοδικό στο μαγαζί που κουρεύεσαι, στη στήλη “Πως να την ρίξεις στο πρώτο ραντεβού”.
Όταν βλέπεις το τέλος να πλησιάζει, δύο πράγματα έχε κατά νου. Πρώτον, μην το καθυστερείς. Αν μπάζει ρεύμα από το ραγισμένο τζάμι, θα καταλήξεις με συναισθηματική ψύξη και θα “κοιμάσαι” γνωρίζοντας πως θα “ξυπνήσεις” με τον ίδιο αφόρητο πόνο. Αφού κανείς δεν θα φωνάξει τον “τζαμά” να διορθώσει το ράγισμα, μην περιμένεις η ψύξη να υποχωρήσει μόνη της. Μόλις ξαναπιάσουν τα “κρύα”, θα ουρλιάξεις.
Χωρίζεις; Φέρσου σαν (οποιοδήποτε) ζώον, πλην του ανδρός. Κράτα πάντα την πρώτη λέξη που σου έρχεται στο μυαλό για το τέλος. Ή ακόμη καλύτερα, κράτα την αποκλειστικά μέσα σου. Δεν είναι ανάγκη ο άνθρωπος με τον οποίο δεν θέλουμε να συνδεόμαστε πλέον, να γνωρίζει την χειρότερη γνώμη που έχουμε εμείς για αυτόν. Τσάμπα πονάς τον άλλον, αφού δεν έχεις το παραμικρό μέλλον να του τάξεις. Πόνο έδωσες; Πόνο θα λάβεις.
Φύγε κρατώντας μόνο τις ομορφιές. Έτσι κι αλλιώς… μετά από καιρό, αυτά θα ξεμείνουν στον “σκληρό δίσκο” σου.

Newsletter Signup

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ΝΙΚΟΣ ΒΕΡΤΗΣ: «ΑΓΑΠΩ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΣΤΗ ΖΩΗ…»

PEOPLE

ΤΑ ΘΕΡΙΝΑ ΤΑ ΣΙΝΕΜΑ ΜΑΣ

EXODOS

ΑΥΞΗΜΕΝΑ ΤΑ ΕΝΟΙΚΙΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

CITYNEWS

ΛΙΓΟ ΝΕΡΑΚΙ ΓΙΑ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΠΟΥ ΥΠΟΦΕΡΟΥΝ ΣΤΗ ΖΕΣΤΗ

CITYNEWS

Newsletter Signup

Copyright © 2019, Citway

Connect
Newsletter Signup

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com