Connect with us

Subscribe

PEOPLE

«…ΠΑΝΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΟΥΞΕ, ΚΑΛΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ, ΚΑΚΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΚΑΙ ΤΡΑΓΟΥΔΑΡΕΣ!»

Μετρούν αισίως 18 χρόνια παρουσίας στην ελληνική μουσική βιομηχανία, με δεκάδες επιτυχίες!

At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos ducimus qui blanditiis praesentium voluptatum deleniti atque.
Μετρούν αισίως 18 χρόνια παρουσίας στην ελληνική μουσική βιομηχανία, με δεκάδες επιτυχίες! Την περίοδο αυτή εμφανίζονται στο “4711” στο Μαρούσι, με τον Γιώργο Τσαλίκη και τον Κώστα Χαριτοδιπλομένο, παρουσιάζοντας ένα από τα πιο εναλλακτικά προγράμματα στην νυχτερινή Αθήνα. Μπορεί οι Onirama να “ενηλικιώθηκαν” παρ’ όλα αυτά παραμένουν σταθεροί στο χρόνο, χαρίζοντάς μας όμορφες μελωδίες ενώνοντας νέους κάθε ηλικίας, γιατί η διασκέδαση και η ουσιαστική ψυχαγωγία δεν κάνεις διακρίσεις. Ο Θοδωρής Μαραντίνης – η φωνή των Onirama – κάνει τον απολογισμό των χρόνων που πέρασαν… και μοιράζεται μαζί μας τα σχέδιά τους για το μέλλον. Έχει αλλάξει πλέον ο τρόπος επιλογής των τραγουδιών… Η μουσική -και ειδικά η pop όπου βασιζόμαστε εμείς- περνάει συχνά διάφορα κύματα καθώς αποτυπώνει το “τώρα” σε σχέση με το “πάντα” και το μοναδικό με το κλισέ. Κατά συνέπεια, η επιλογή τραγουδιών, ενορχήστρωσης, ηχητικού ρεύματος και στιχουργικής τοποθέτησης, πάντα βρίσκονται υπό αμφισβήτηση σε συνάρτηση με τη δική μας προσωπική ωρίμανση και των διαφορετικών ερεθισμάτων. 18 Χρόνια ONIRAMA, το λες και ενηλικίωση… Η αλήθεια είναι πως πέρασαν πολύ γρήγορα και ευχάριστα τα χρόνια. Με πολλές εμπειρίες, πολλές όμορφες και δυνατές στιγμές και αρκετά λάθη και προβληματισμούς. Όπως ακριβώς πρέπει και οφείλει να είναι μια ενηλικίωση. Προσπαθώντας όλα αυτά τα χρόνια να τα μετατρέψουμε στη δική σας εσωτερική σοφία, προχωράμε πλέον στην ενήλικη φάση μας. Σε αυτά τα 18 αυτά χρόνια παρουσίας μας στην ελληνική μουσική βιομηχανία, το τοπίο… θα έλεγα πως έχει αλλάξει αρκετά αλλά όχι και σε όλα! Σίγουρα έχει επηρεάσει η οικονομική και οικονομική κρίση, καθώς έχει επίπτωση στον τρόπο διασκέδασης… και η σημαντικότερη πτυχή νομίζω αφορά στο διαδίκτυο, που έχει αλλάξει εντελώς το τοπίο της ελληνικής μουσικής βιομηχανίας. Αυτό πάντως δεν είναι απαραίτητα κακό, αλλά σίγουρα πολύ διαφορετικό. Το 2037…. δηλαδή 18 χρόνια μετά, φαντάζομαι τους Onirama… σίγουρα ακόμα φίλους! Να τραγουδάμε με χαμόγελο και από επιλογή, όχι από ανάγκη!
Φέτος στο Stage του 4711, συναντάμε τον Κώστα Χαριτοδιπλωμένο και τον Γιώργο Τσαλίκη…  Οι ONIRAMA ήταν και θα είναι πάντα απρόσμενοι και ανατρεπτικοί. Οι εποχές αλάξουν όπως είπαμε και πρέπει να έχουμε ανοιχτό μυαλό και δημιουργική σκέψη και πρόταση πέρα από ταμπέλες και στερεότυπα. Πάνω σε αυτό βασίζεται και το concept του 7411. Καλή, ακομπλεξάριστη και ολοκληρωμένη διασκέδαση… μέχρι το πρωί!!!
Βάση των ακουσμάτων που επικρατούν αλλά και τον τρόπο που διασκεδάζουν οι έλληνες σήμερα…  θα έλεγα πως όλα αυτά είναι “μόδες”, που προκύπτουν σε συνάρτηση με την κοινωνική μας κατάσταση. Και κάνει κύκλους όπως και η ιστορία του μικρόκοσμού μας. Πάντα υπάρχουν σουξέ, καλά τραγούδια, κακά τραγούδια και τραγουδάρες! Απλά, ίσως κάθε φορά – από διαφορετική οπτική και με διαφορετικό περιτύλιγμα. Το καλό είναι πάντα καλό, όχι πάντα στη μόδα. Επίσης καλό μπορεί να μην είναι κάτι ποιοτικό και, το αντίθετο. Η Μουσική δεν πρέπει να έχει ταμπέλες. Πρέπει να μπορεί να αγγίζει την ψυχή σου και την ψυχολογική σου κατάσταση ανά πάσα στιγμή… και τότε θα είναι καλή!
Μέσα από τα όνειρα και την φαντασία, καταφέρνεις να είσαι παρών… Κάνοντάς τα πράξη, ύλη και στιγμές στον αισθητό. Για τους αναγνώστες του city way εύχομαι μέσα από ένα αγαπημένο μου στίχο… “Έλα έλα, λίγο λίγο χαμογέλα κι ο κόσμος θα ομορφύνει ξανά έλα έλα, θέλει μόνο λίγη τρέλα η ζωή κι όλα θα πάνε καλά!!”

Newsletter Signup

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ΛΙΓΟ ΝΕΡΑΚΙ ΓΙΑ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΠΟΥ ΥΠΟΦΕΡΟΥΝ ΣΤΗ ΖΕΣΤΗ

CITYNEWS

ΑΥΞΗΜΕΝΑ ΤΑ ΕΝΟΙΚΙΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

CITYNEWS

ΜΕΙΩΘΗΚΕ Η ΑΝΕΡΓΙΑ ΣΤΗ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΑ ΘΕΡΙΝΑ ΤΑ ΣΙΝΕΜΑ ΜΑΣ

EXODOS

Newsletter Signup

Copyright © 2019, Citway

Connect
Newsletter Signup