Connect with us

Subscribe

ΕΙΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

YAVA FITNESS CENTERS: ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ! ΜΙΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ

Η μεγάλη οικογένεια των YAVA FITNESS CENTERS ήρθε αντιμέτωπη με μια ασυνήθιστη πρόκληση: στην κορύφωση της οικονομικής κρίσης, της λιτότητας και της ύφεσης, πέτυχε να αυξήσει τον τζίρο της, να πολλαπλασιάσει το δίκτυο των γυμναστηρίων της και να προσφέρει επαγγελματικές ευκαιρίες σε περίπου 1.200 άτομα που αποτελούν το εργασιακό δυναμικό της.


Μπορούν οι προκλήσεις που αντιμετωπίζουμε να παράγουν γόνιμη δημιουργικότητα, όταν αναγκαζόμαστε να ζήσουμε σε δύσκολους και κρίσιμους καιρούς;
Κι όμως, κάτι τέτοιο είναι εφικτό, με την προϋπόθεση ότι αυτή η δημιουργική κινητήρια δύναμη να παράγεται από μία ειλικρινή και προσωπική δέσμευση: να πετύχεις τον στόχο σου προς όφελος των ανθρώπων και εν τέλει να ωφεληθούν όλοι.
Η μεγάλη οικογένεια των YAVA FITNESS CENTERS ήρθε αντιμέτωπη με μια ασυνήθιστη πρόκληση: στην κορύφωση της οικονομικής κρίσης, της λιτότητας και της ύφεσης, πέτυχε να αυξήσει τον τζίρο της, να πολλαπλασιάσει το δίκτυο των γυμναστηρίων της και να προσφέρει επαγγελματικές ευκαιρίες σε περίπου 1.200 άτομα που αποτελούν το εργασιακό δυναμικό της.

Μέσα σε λίγα χρόνια λειτουργίας, ο όμιλος ΥΑVA κατάφερε το αδύνατο.
Η επιτυχημένη εκστρατεία του 2015 με τίτλο «48€ ετήσια συνδρομή» συνετέλεσε στην καταγραφή του απίστευτου αριθμού των 60.000 νέων εγγραφών στα γυμναστήρια του δικτύου μέσα σε λίγες ώρες, με πολίτες όλων των ηλικιών να συνωστίζονται σε ουρές που σε κάποια γυμναστήρια έφταναν έως και τρία χιλιόμετρα!
Αυτή η επιτυχημένη ενέργεια έγινε viral άμεσα σε όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Όμως επαναλήφθηκε το 2016 και το 2017 προσελκύοντας 75.000 και 100.000 νέα μέλη αντίστοιχα. Ωστόσο, καθώς αυξάνονταν τα μέλη του ομίλου που ανέρχονται σε 400.000 σήμερα, το 2019, τόσο γινόταν πιο επιτακτική η ανάγκη να δημιουργηθούν περισσότερα γυμναστήρια fitness & wellness, και να προσληφθεί εξειδικευμένο προσωπικό για να επανδρώσει τον τομέα του franchising.

Ποιο είναι άραγε το επόμενο βήμα;

Έχοντας πετύχει όλους τους στόχους του εν μέσω οικονομικής κρίσης, ο όμιλος συνεχίζει να αναβαθμίζει το δημιουργικό πνεύμα του προσωπικού του, εμπλουτίζοντάς το με νέους ειδικούς συνεργάτες προκειμένου να επεκταθεί στις αγορές της Ευρώπης και κατόπιν της Ασίας.
Συνεχίζει να εκπαιδεύει το προσωπικό του μέσω αναβάθμισης των γνώσεων πάνω στον τρόπο ζωής της υγείας και της καλής σωματικής κατάστασης. Εκπαιδευτικά προγράμματα που διοργανώνει ο όμιλος, σεμινάρια, σχολές προπονητών, γυμναστών, διευθυντών και στελεχών, υποστηρίζονται από παγκόσμιους οργανισμούς του μάρκετινγκ και του αθλητισμού.
Επισημαίνεται πως ο όμιλος «YAVA FITNESS CENTERS» συνεργάζεται σε σταθερή βάση με την Ελληνική Ομοσπονδία Σωματικής Διάπλασης και Φίτνες (μέλος της IFBB από τη δεκαετία του 1970) σε ό,τι αφορά στα εκπαιδευτικά σεμινάρια για φίτνες και προγράμματα προπόνησης, με πτυχιούχους προπονητές που κάνουν πρακτική άσκηση μέσα στα γυμναστήρια του δικτύου, υποστηριζόμενοι από επαγγελματίες εργοφυσιο­λόγους, κλινικούς διαιτολόγους και διατρο­φολόγους, ειδικούς σε προγράμματα ευεξίας, ή γνωστούς επιστήμονες στον χώρο της υγείας.
Επίσης η συνεργασία με την LESMILLS Hellas, ηγετική δύναμη στα προγράμματα ομαδικού fitness, με παρουσία σε 80 χώρες και σε 14.000 γυμναστήρια, παρέχει τη δυνατότητα στα ΥAVA να προσφέρουν τα καλύτερα και πιο σύγχρονα ομαδικά προγράμματα στα μέλη τους.

Το ταξίδι συνεχίζεται

Ως πρωτοπόρος στον τομέα του, ο όμιλος YAVA FITNESS CENTERS έχει ολοκληρώσει την πρώτη του αποστολή: Να καταφέρει το ακατόρθωτο! Και συνεχίζει να προχωράει μπροστά.
Όπως αναφέρουν οι άνθρωποι του ομίλου: «Σε τελευταία ανάλυση αρχικά τα καταφέραμε! Το ταξίδι όμως συνεχίζεται. Είναι η σειρά σας τώρα! Γίνετε μέλος του πιο ταχέως αναπτυσσόμενου δικτύου γυμναστηρίων στον κόσμο!».

Το yava radio είναι γεγονός!

Μια ακόμα καινοτομία την οποία υλοποίησε τα τελευταία δύο χρόνια ο όμιλος είναι και η δημιουργία του πιο επιτυχημένου διαδικτυακού ραδιοφώνου. Εξοπλισμένο με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, η μουσική του ακούγεται σε όλα τα γυμναστήρια του δικτύου και απευθύνεται σε ένα διαρκώς αυξανόμενο ακροατήριο (προς το παρόν 300.000 μέλη ημερησίως). Στα σκαριά, όπως μαθαίνουμε από τη διεύθυνση του ομίλου, είναι και η δημιουργία της διαδικτυακής τηλεόρασης (yava web tv), με αμιγώς fitness πρόγραμμα και εκπομπές αλλά και η αναβάθμιση του ιστοτόπου (yava.gr), η επισκεψιμότητα του οποίου ανέρχεται σε 90.000 μοναδικούς επισκέπτες την ημέρα.

Συνεργασίες στην εκπαίδευση

Ο όμιλος Yava Fitness Centers εντός του 2019, πρωτοπορεί για ακόμα μια φορά, αποδεικνύοντας πως τα μέλη των γυμναστηρίων του μπορούν να έχουν πρόσβαση σε μοναδικά προνόμια.
Συγκεκριμένα, σε συνεργασία με το Γαλλικό Κολλέγιο της Ελλάδας παρείχε σε όλα τα μέλη του τη δυνατότητα εγγραφής στο Πανεπιστημιακό πρόγραμμα «Επιστήμες & Τεχνικές Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού STAPS» το οποίο πραγματο­ποιείται στην Ελλάδα από το Δημόσιο Γαλλικό Πανεπιστήμιο «Paris 13» της Σορβόννης.
Επισημαίνεται πως πρόκειται για μια συνεργασία η οποία πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα με πρωτοβουλία ομίλου γυμναστηρίων, που ουσιαστικά έδωσε τη δυνατότητα σε όσους το επιθυμούσαν να αποκτήσουν αναγνωρισμένο πτυχίο ΤΕΦΑΑ/προπονητικής και ισοδύναμο με αυτό του Ελληνικού Κρατικού Πανεπιστημίου.

Πρωτοβουλίες που προσφέρουν στο κοινωνικό σύνολο

Η εταιρική υπευθυνότητα αποτελεί βασικό πυλώνα της στρατηγικής του ομίλου Υava Fitness Centers και έχει ενσωματωθεί έμπρακτα στην επιχειρησιακή του λειτουργία.
Οι κοινωνικές δράσεις του ομίλου γίνονται με οργάνωση, μεθοδικότητα και προγραμματισμό με σκοπό να επιφέρουν πάντα ευνοϊκά αποτελέσματα.
«Δίνουμε έμφαση στην καταπολέμηση των κοινωνικών αποκλεισμών, στην ενίσχυση των ευπαθών κοινωνικών ομάδων ενώ επικεντρώνουμε το ενδιαφέρον μας και σε τομείς όπως στην προστασία του περιβάλλοντος αλλά και της υγείας- ευεξίας», αναφέρουν τα στελέχη του.
Ο όμιλος παράλληλα αναπτύσσει συνεχώς νέες πρωτοβουλίες ενισχύοντας δράσεις Μη Κερδοσκοπικών Οργανισμών και φορέων που προσφέρουν στο κοινωνικό σύνολο.

Newsletter Signup

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ΤΑ ΘΕΡΙΝΑ ΤΑ ΣΙΝΕΜΑ ΜΑΣ

EXODOS

ΝΙΚΟΣ ΒΕΡΤΗΣ: «ΑΓΑΠΩ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΣΤΗ ΖΩΗ…»

PEOPLE

ΑΥΞΗΜΕΝΑ ΤΑ ΕΝΟΙΚΙΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

CITYNEWS

ΛΙΓΟ ΝΕΡΑΚΙ ΓΙΑ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΠΟΥ ΥΠΟΦΕΡΟΥΝ ΣΤΗ ΖΕΣΤΗ

CITYNEWS

Newsletter Signup

Copyright © 2019, Citway

Connect
Newsletter Signup

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com